Pomoč pri registraciji

Vsak obiskovalec, ki želi uporabljati spletne strani in brati članke se mora registrirati. Registracija je popolnoma brezplačna. Registracijo najdete v desnem delu uvodne strani.

Korak 1

Kliknete na »Še niste član?« in odpre se vam registracijski formular. Vpišete vse svoje podatke in bodite še posebej pozorni:
– Uporabniško ime mora imeti najmanj 6 znakov – ni nujno, da je vaše pravo ime, lahko je vzdevek! Izbrano uporabniško ime bo vaše ime, ki bo prikazano na spletni strani. UPORABNIŠKO IME NE SME VSEBOVATI ŠUMNIKOV!
– Geslo mora imeti najmanj 5 znakov. GESLO NE SME VSEBOVATI ŠUMNIKOV!

POMEMBNO: uporabniško ime in geslo si morate zapomniti, saj boste z njima vedno dostopali na spletno stran (vsakič ju boste ob vstopu na spletno stran vpisali na desni strani uvodne strani “Vstop člani”).

Prosimo, bodite pozorni na uporabo velikih in malih črk, še posebej pri vpisovanju izbranega uporabniškega imena in gesla.  Sistem si zapomni oboje, tako male kot tudi velike črke. To pomeni, da tako kot boste vpisali uporabniško ime in geslo ob prvi registraciji, ga morate popolnoma enako vpisati ob vsakokratni prijavi.
Primer: Če ste za geslo izbrali npr.: gESLO, ga morate vedno tako tudi vpisati. Če boste nato ob prijavi vpisali geslo ali GESLO ali Geslo se ne boste uspeli uspešno prijaviti.

Korak 2

Ko ste izpopolnili vsa polja, kliknete »Registriraj me«.

Ponovno se vam bodo prikazali izpisani vsi podatki, ki ste jih vpisali. Če so pravilni, kliknite »Podatki so pravilni«.

Korak 3

Na svoj e-mail naslov ste v tem trenutku prejeli e-mail, v katerem morate s klikom na prvi link dokončno potrditi registracijo. PROSIMO, PREVERITE TUDI SPAM MAPE, SAJ JE ZELO MOŽNO DA SE POTRDITVENI E-MAIL NAHAJA V NJIH!

In tako ste brezplačno postali član kluba Po srcu mlad. Z vašim uporabniškim imenom in geslom lahko tako vsak dan dostopate do večine člankov na spletni strani www.posrcumlad.si.

Pomoč v primeru težav pri registraciji

V primeru težav pri registraciji pišite na info@posrcumlad.si in hitro vam bomo poskušali pomagati.

Navodila za vplačilo članske izkaznice (če želite postati zlati član)

Če želite postati zlati član je potrebno le, da nakažete znesek za izdelavo vaše članske izkaznice na TRR organizatorja kluba.

Primer izpolnjenega plačilnega naloga: SLIKA PLAČILNEGA NALOGA (klikni!)

Na plačilni nalog ob teh podatkih vpišete še svoje podatke (ime in priimek, naslov in pošto). Ko vplačate znesek, ste postali zlati član kluba. V najkasneje 14-ih dneh od plačila zneska bomo na vaš naslov poslali tudi klubsko majico in člansko kartico ugodnosti.

E-novice

Prijavite se na prejemanje e-novice naravnost na vaš e-naslov s klikom na gumb Prijava na e-novice.

Prijava na e-novice