Splošni pogoji

Podjetje Me skupina d.o.o. (lastnik portala PoSrcuMlad.si) bo vaše osebne podatke uporabljalo zgolj za namen obveščanja, za katerega ste podali izrecno privolitev s klikom na povezavo. Podjetje Me skupina d.o.o. vaših osebnih podatkov ne bo posredovalo drugim družbam za komercialne ali nekomercialne namene.

V skladu s to privolitvijo se bodo vaši osebni podatki hranili za obdobje 5 let. Svoje soglasje kadarkoli umaknete s klikom na povezavo ODJAVA, ki se bo nahajala v vsaki prejeti e-pošti. Osebni podatki se bodo hranili do preklica. Svojo zahtevo nam lahko pošljete tudi na naslov: office@mediaevent.si.

Kot posameznik ste v zvezi z obdelavo vaših osebnih podatkov upravičeni od upravljavca kadarkoli zahtevati:

– dostop do vaših osebnih podatkov in informacij v zvezi z našo uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov;
– popravek ali izbris vaših osebnih podatkov;
– omejitev obdelave vaših osebnih podatkov;
– prenos osebnih podatkov k drugemu upravljavcu osebnih podatkov;
– ugovor obdelave vaših osebnih podatkov in
– umik privolitve o obdelavi vaših osebnih podatkov, kjer je podlaga za obdelavo osebnih podatkov vaša privolitev.

Svojo zahtevo v zvezi z navedenimi pravicami nam lahko pošljete na naslov: Me skupina d.o.o., Kamniški breg 2, 2351 Kamnica ali e-pošto office@mediaevent.si.

V kolikor bi smatrali, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podano privolitvijo in predpisi s področja varstva osebnih podatkov, lahko vložite pritožbo pri Informacijskemu pooblaščencu.

Za objavo in obdelavo osebnih podatkov, ki jih na podstraneh društev upokojencev sami objavljajo s strani društva upokojencev pooblaščeni uredniki, so odgovorni izključno uredniki le-teh podstrani in vodstvo posameznega društva upokojencev.