Splošni pogoji za ponudnike ugodnosti

Ponudnik ugodnosti za zlate člane kluba Po srcu mlad lahko postane vsak ponudnik izdelkov ali storitev, ki organizatorju kluba ponudi primerno višino popusta za svoje storitve oz. izdelke. Ponudnik mora preko formularja objavljenega na spletnem portalu www.posrcumlad.si poslati vse zahtevane podatke, z opisom ponudbe in višino popusta za zlate člane kluba Po srcu mlad.

Popust mora biti v višini vsaj 15% na aktualno ponudbo ponudnika. Manjši % lahko le za izredno velike vrednosti nakupov in specifične izdelke.

Vse odobrene ponudnike bo organizator brezplačno vpisal v seznam prijaznih ponudnikov ugodnosti. Vsi partnerji in njihova ponudba bodo tako vedno objavljeni na spletnem portalu.

Organizator kluba pošlje ponudniku v podpis pisni dogovor o sodelovanju za nedoločen čas, z možnostjo odpovedi sodelovanja, v kolikor katera od pogodbenih strani ne bi bila zadovoljna s sodelovanjem.

Ponudniki z najvišjim % popusta oz. z izjemno zanimivo ponudbo bodo še posebej izpostavljeni in predstavljeni v rubriki posebne ponudbe.

Zlati član kluba Po srcu mlad lahko popust pri ponudniku uveljavlja izključno z člansko kartico ugodnosti in osebnim dokumentom, s katerima izkazuje svojo identiteto. Članska kartica ugodnosti namreč ni prenosljiva na druge osebe!

Organizator kluba se bo posebej trudil vršiti promocijo vseh ponudnikov z konstantnim obveščanjem članov kluba.

Maribor 10.11.2007

E-novice

Prijavite se na prejemanje e-novice naravnost na vaš e-naslov s klikom na gumb Prijava na e-novice.

Prijava na e-novice