Postanite prijazni ponudnik ugodnosti za zlate člane kluba Po srcu mlad

Vabimo vas, da se pridružite klubu Po srcu mlad kot eden izmed ponudnikov, ki omogočajo posebne popuste zlatim članom kluba Po srcu mlad  ali kot oglaševalec na spletnem portalu kluba.

Zlati člani kluba Po srcu mlad pridobijo člansko izkaznico, s katero lahko uveljavljajo številne popuste pri različnih ponudnikih po vsej Sloveniji.

Pridružite se družini prijaznih PONUDNIKOV UGODNOSTI za zlate člane našega kluba!

Vse kar je potrebno je, da nam s pomočjo formularja v rubriki “Posebne ponudbe” sporočite kakšen % popusta lahko odobrite za člane našega kluba. BREZPLAČNO vas bomo vpisali v seznam prijaznih ponudnikov in vse člane obvestili o možnem popustu pri vas.

Verjamemo, da v kolikor bo popust dovolj vabljiv, se bodo člani našega kluba radi oglasili pri vas in da boste na ta način pospešili vašo prodajo in razširili krog vaših strank.

Izkoristite priložnost za vašo brezplačno promocijo na naši spletni strani in to med zelo zanimivo ciljno publiko nad 50 let.

Spletni portal Po srcu mlad ima konec leta 2009 že preko 1400 registriranih članov, v dveh letih od ustanovitve je bilo objavljenih preko 2000 člankov oz. prispevkov, v nagradnih igrah pa smo do decembra 2009 našim obiskovalcem podelili preko 120 nagrad.

E-novice

Prijavite se na prejemanje e-novice naravnost na vaš e-naslov s klikom na gumb Prijava na e-novice.

Prijava na e-novice