Dobrodošli v klubu

PoSrcuMlad.si je klub, ki pod svojim okriljem združuje najbolj aktivne ljudi generacije nad 50 let. Na ta način želimo razviti povsem novo socialno mrežo prijateljstva. Spletne strani prinašajo vsak dan vedno nove vsebine, ki jih lahko sooblikujete tudi vsi obiskovalci spletnih strani. Tako lahko tudi vi pišete zanimive članke, prispevke in sodelujete v nagradnih igrah.

Sodeluj z redakcijo Po srcu mlad

Spletni portal Po srcu mlad lahko sooblikuješ tudi ti! Enostavno lahko na redakcija@posrcumlad.si pošlješ svoj članek, ki ga bomo v uredništvu pregledali – vse zanimive članke, nasvete bomo tudi objavili v primerni rubriki. Pošljite nam vaše zanimive kuharske recepte, načrte za kvačkanje in šivanje, ideje za hobije, reportažo z vaših popotovanj po Sloveniji in tujini …  Imaš idejo kako še drugače sodelovati z redakcijo Po srcu mlad? Piši na redakcija@posrcumlad.si in nam sporoči svoje želje! Veselimo se vseh pobud in idej.

Na spletnih straneh boste lahko našli:
– številne zanimive rubrike o zdravju, kulturi, športu, zabavi, kulinariki, domu in vrtu ipd.;
– klub, kjer si lahko člani dopisujejo s prijatelji iz vse Slovenije (morda kdo spozna tudi kakšno simpatijo);
– možnosti za osvajanje novih znanj, izmenjavo mnenj in druženje;
– predstavitve društev upokojencev;
– nagradne igre, natečaje ipd.;
– nasvete, številne ugodnosti za nakupe ali potovanja;
– možnost, da brezplačno postanete član kluba;
– pridobili boste ugodnosti, če boste postali zlati član kluba;
– ob tem pa še številne druge možnosti in ugodnosti.

Postanite član ali zlati član kluba Po srcu mlad

Vsak se lahko registrira popolnoma BREZPLAČNO. Preizkusite spletni portal in v primeru, da vam je naš klub všeč, lahko postanete celo Zlati član!

Član

Član kluba lahko BREZPLAČNO postane vsak, ki je starejši od 50 let in se počuti “po srcu mlad”. Vsak član kluba mora biti registriran. To pomeni, da kdor želi dostopati do vseh člankov na spletni strani, mora izpolniti članski formular. S članstvom v klubu lahko kadarkoli dostopa do člankov, ki so redno objavljeni na spletni strani. Brezplačno lahko vpisuje tudi male oglase. Člani kluba so redno obveščeni o največjih akcijah kluba, novostih in popustih preko tedenskih spletnih novic ali preko SMS sporočil. Član lahko sodeluje v nagradnih igrah, v natečajih in pri glasovanjih v okviru kluba.

Zlat član

Zlati član kluba lahko postane vsak že registriran član kluba, ki plača izdelavo članske izkaznice 2,40 eur (samo članska izkaznica) ali 12,00 eur (članska izkaznica in klubska majica). Zlato članstvo v klubu mu prinaša kartico ugodnosti, popuste pri najrazličnejših ponudnikih izdelkov ali storitev, ki so redno objavljeni na spletni strani. Brezplačno lahko vpisuje tudi male oglase in brezplačno sodeluje v rubriki za iskanje partnerja Srček išče srček. Zlati člani so deležni tudi posebnih popustov pri vseh prireditvah in  akcijah kluba, ter nakupov v klubski trgovini.

Kakšne ugodnosti prinaša članstvo ali zlato članstvo v klubu?

Primerjalna tabela ugodnosti:

ČLANZLAT ČLAN
Članstvo0 eur2,40 eur (izkaznica)
12,00 eur (izkaznica in klubska majica)
Klubska majicaNEDA
Članska kartica ugodnostiNEDA
Branje člankovDADA
Dostop do vseh člankovDADA
Pisanje člankovDADA
Vpisovanje malih oglasovDADA
Prejemanje spletnega časopisaDADA
Dostop do rubrike Klub srčekDADA
Aktivno sodelovanje v rubriki Klub SrčekDADA
Sodelovanje v forumuDADA
Sodelovanje v nagradnih igrah in natečajihDADA
Možnost oblikovanja svojega bloga (spletna podstran)DADA
Popusti s člansko kartico ugodnostiNEDA
Popusti za nakup v klubski trgoviniNEDA

Članska kartica ugodnosti (prejmejo jo zlati člani)

Splača se! Zlati član kluba Posrcu mlad postane lastnik članske kartice ugodnosti, s katero uveljavlja vse številčnejše popuste pri različnih ponudnikih izdelkov in storitev po vsej Sloveniji. S člansko kartico ugodnosti boste deležni popustov pri potovanjih, dopustih, nakupih, gostinskih storitvah. Seznam ponudnikov ugodnosti in višine popustov najdete vedno na spletnem portalu Po srcu mlad.

E-novice

Prijavite se na prejemanje e-novice naravnost na vaš e-naslov s klikom na gumb Prijava na e-novice.

Prijava na e-novice