Največji spletni portal za generacijo 50+ v Sloveniji.
  • Društva upokojencev
  • Prijava za društva
Po srcu mlad
  • AKTUALNO
  • KULINARIKA
    • SLOVENSKO
    • INTERNACIONALNO
    • RECEPTI
    • LOKALI
    • VINO
    • OPREMA
  • NASVETI
    • DAVKI IN PRAVO
    • DENAR
    • POKOJNINE
    • SOCIALA
    • ZNANJE
  • PROSTI ČAS
    • DOM IN VRT
    • FOTOGRAFIJA
    • GLASBA
    • HOBI
    • IZLETI IN POTOVANJA
    • POEZIJA
    • ZABAVA
  • ZDRAVJE
    • ALTERNATIVA
    • BOLEZNI
    • LEKARNA
  • ŽIVLJENJSKI STIL
    • KULTURA
    • AVTOMOBILIZEM
    • HIŠNI LJUBLJENČKI
    • LEPOTA
    • LJUDJE
    • MODA
    • WELLNESS
  • DRUŠTVA UPOKOJENCEV
  • PRIJAVA ZA DRUŠTVA
Ni rezultatov
View All Result
Po srcu mlad
  • AKTUALNO
  • KULINARIKA
    • SLOVENSKO
    • INTERNACIONALNO
    • RECEPTI
    • LOKALI
    • VINO
    • OPREMA
  • NASVETI
    • DAVKI IN PRAVO
    • DENAR
    • POKOJNINE
    • SOCIALA
    • ZNANJE
  • PROSTI ČAS
    • DOM IN VRT
    • FOTOGRAFIJA
    • GLASBA
    • HOBI
    • IZLETI IN POTOVANJA
    • POEZIJA
    • ZABAVA
  • ZDRAVJE
    • ALTERNATIVA
    • BOLEZNI
    • LEKARNA
  • ŽIVLJENJSKI STIL
    • KULTURA
    • AVTOMOBILIZEM
    • HIŠNI LJUBLJENČKI
    • LEPOTA
    • LJUDJE
    • MODA
    • WELLNESS
  • DRUŠTVA UPOKOJENCEV
  • PRIJAVA ZA DRUŠTVA
Ni rezultatov
View All Result
Po srcu mlad
Ni rezultatov
View All Result

S čebulo nadevane bučke

v Testenine
Deli na FacebookDeli na Twitter

Slastne bučke lahko pripravimo tudi z odličnim nadevom po lastni izbiri. Poskusimo s praženo čebulo. 

Sestavine (2 osebi):
1 srednje velika bučka,
4 čebule,
60 g masla,
sol,
poper,
150 g sira

Priprava:
Bučko operemo, po dolžini preprežemo in izdolbemo semena. Približno 15 minut jo kuhamo v slani vodi.

Na maslu prepražimo sesekljano čebulo, da zlato porjavi. Kuhane bučke vzamemo iz vode, izdolbemo mehko sredino, ki jo sesekljano dodamo prepraženi čebuli. Dodamo še nariban sir in začimbe. Z nadevom napolnimo obe bučkini polovici.

Za nekaj minut postavimo v pečico in zlato rjavo zapečemo.

Čas priprave: 10 min
Čas kuhanja: 15 min
Čas pečenja: do 10 min

Prejšnji prispevek

Osvežilne poletne solate

Naslednji prispevek

Kuhana krača s kislim zeljem

Morda bi vas zanimalo

No Content Available
Please login to join discussion

Kategorije

  • AKTUALNO
  • ALTERNATIVA
  • BOLEZNI
  • DENAR
  • DOM IN VRT
  • Film
  • GLASBA
  • HIŠNI LJUBLJENČKI
  • HOBI
  • INTERNACIONALNO
  • IZLETI IN POTOVANJA
  • Knjige
  • Koledar prireditev
  • LEKARNA
  • LJUDJE
  • MODA
  • Moj modni stil
  • Nasvet za pobeg v naravo
  • PIJAČE IN NAPITKI
  • Po Sloveniji
  • Pošlji nam svojo reportažo
  • Pravo in pomoč
  • PREHRANA
  • PREVENTIVA
  • REKREACIJA
  • Sistem PIZ v Sloveniji
  • slider
  • SOCIALA
  • Vici
  • Vrste pokojnin
  • Zelenjavne jedi

E-novice

Želite prejemati e-novice? Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elitipsum dolor sit amet.

Prijava na e-novice

Zadnji prispevki

  • Preverite PRVO POSEBNO PONUDBO ELEKTRIKE v Sloveniji ZA UPOKOJENCE
  • Kava ali koencim Q10? Psihostimulans ali pristna celična energija?
  • Paket MOBITEL PENZION 300 PLUS s podvojenimi količinami za zmeraj
  • Vojak 1915-1918
  • Spodbudne besede

Po srcu mlad

Največji spletni portal za generacijo 50+ v Sloveniji.

Kategorije

  • AKTUALNO
  • ALTERNATIVA
  • BOLEZNI
  • DENAR
  • DOM IN VRT
  • Film
  • GLASBA
  • HIŠNI LJUBLJENČKI
  • HOBI
  • INTERNACIONALNO
  • IZLETI IN POTOVANJA
  • Knjige
  • Koledar prireditev
  • LEKARNA
  • LJUDJE
  • MODA
  • Moj modni stil
  • Nasvet za pobeg v naravo
  • PIJAČE IN NAPITKI
  • Po Sloveniji
  • Pošlji nam svojo reportažo
  • Pravo in pomoč
  • PREHRANA
  • PREVENTIVA
  • REKREACIJA
  • Sistem PIZ v Sloveniji
  • slider
  • SOCIALA
  • Vici
  • Vrste pokojnin
  • Zelenjavne jedi

Informacije

  • Dobrodošli v klubu
  • Postanite partner kluba
  • Splošni pogoji za partnerje
  • Cenik in možnost oglaševanja
  • Splošni pogoji
  • Piškotki

© 2022 Po srcu mlad. Vse pravice pridržane

Največji spletni portal za generacijo 50+ v Sloveniji.
  • AKTUALNO
  • KULINARIKA
    • SLOVENSKO
    • INTERNACIONALNO
    • RECEPTI
    • LOKALI
    • VINO
    • OPREMA
  • NASVETI
    • DAVKI IN PRAVO
    • DENAR
    • POKOJNINE
    • SOCIALA
    • ZNANJE
  • PROSTI ČAS
    • DOM IN VRT
    • FOTOGRAFIJA
    • GLASBA
    • HOBI
    • IZLETI IN POTOVANJA
    • POEZIJA
    • ZABAVA
  • ZDRAVJE
    • ALTERNATIVA
    • BOLEZNI
    • LEKARNA
  • ŽIVLJENJSKI STIL
    • KULTURA
    • AVTOMOBILIZEM
    • HIŠNI LJUBLJENČKI
    • LEPOTA
    • LJUDJE
    • MODA
    • WELLNESS
  • DRUŠTVA UPOKOJENCEV
  • PRIJAVA ZA DRUŠTVA

© 2022 Po srcu mlad. Vse pravice pridržane

To spletno mesto uporablja piškotke. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Obiščite naš Pravilnik o zasebnosti in piškotkih .